URBAN VIEW

Oy Urban View Ltd on helsinkiläinen trendiennusteiden maahantuontiin erikoistunut yritys, toisin sanoen yritys edustaa yksinoikeudella eri trenditoimistojen tuotteita ja myy erilaisia työvälineitä luovien alojen ihmisille.Lisäksi Urban View myy muoti- ja design-lehtiä, Pantone-värijärjestelmiä sekä järjestää erilaisia trendeihin liittyviä tapahtumia.

RADIKAL

Sijoitusyhtiö Radikal Holding Helsinki Oy on emoyhtiö neljälle yritykselle, joiden toimialoja ovat mm. mainostoimisto sekä tapahtumamarkkinointi. Radikalin toimitusjohtaja Tuomas Teräsvuori kertoo ulkoistaneensa koko konsernin taloushallinnon tilitoimistolle: käytännössä tämä tarkoittaa kirjanpitoa, osto- ja myyntireskontraa, palkanmaksua sekä vakuutus- ja pankkiasioiden hoitoa.

BEAVER RESTAURANTS

Helsingin Kalliossa sijaitseva Majava Baari aloitti toimintansa vuoden 2010 maaliskuussa. Uusi yritys löysi helposti apua kirjanpitopalveluihin Pienestä Taivaasta vuokraisännän vinkkauksesta. Tilitoimiston läheinen sijaintikaan ei ollut vähäpätöisin seikka lopulliseen päätökseen kumppanista.

EVITO SHOES

”Yritykselläni on ollut erilaisia kirjanpitoyrityksiä, mutta Pieni Taivas on ihan eri juttu – se on kuin ihmiseltä ihmiselle, heitä on niin helppo lähestyä. Asiakasta kuunnellaan, ymmärretään tämän tilanne ja koitetaan löytää paras mahdollinen ratkaisu. Jos he eivät heti tiedä vastausta, niin viimeistään viiden minuutin kuluttua puhelin pirahtaa ja asia on selvinnyt.”

HIUSTAIVAS

Helsinkiläisen Jaana Paavilaisen kampaamo Hiustaivas on ollut Pienen Taivaan asiakas jo useiden vuosien ajan. Kuten monet muutkin asiakkaat, myös Hiustaivas päätyi tilitoimiston asiakkaaksi useiden suosittelujen kautta. Paavilainen on ollut tyytyväinen päätökseensä valita tilitoimistoksi Pieni Taivas: ”Vuosien saatossa olen ystävystynyt kirjanpitäjäni kanssa ja tätä kautta myös luottamus on kasvanut – uskon sataprosenttisesti heidän tekevän parhaansa yritykseni talousasioiden eteen.”